Mona:

“Hos Jane fik jeg redskaber til at opnå større integritet og større tiltro til min intuition så jeg turde handle på den. Gennem samtalerne hos Jane har jeg følt mig kærligt udfordret og taget ved hånden i de øjeblikke jeg mistede fodfæste. Jane har hjulpet mig til at identificere tankemønstre som ikke var konstruktive længere, hvilket har givet mig større overskud og glæde i min hverdag. Efter mit forløb hos Jane har jeg fået fødderne godt plantet i jorden igen, og mere ro i hovedet”

Bo Allsø:

“Tak for et meget interessant foredrag om spiseforstyrrelser. Dit engagement og passion for arbejdet lyser langt ud i lokalet”

– Bo Allsø, konsulent og projektleder. Skole Socialforvaltning og Politi (SSP) i Odense – det kriminalpræventive hus

Janne:

“Jeg har oplevet Jane som omsorgsfuld, engageret og dygtig. Hun skabte hurtigt et trygt og fortroligt rum med plads til min udvikling, hvor vi sammen kunne undersøge, identificere og synliggøre både usunde og sunde mønstre i mit liv, samt hvad de kommer af. Dette har givet mig en øget selvforståelse som gør mig i stand til at agere mere hensigtsmæssigt fremadrettet, både i samspil med andre men i særdeleshed også i relation til mig selv. Under hele forløbet har Jane stået ved min side med sin fine fornemmelse for processen med både omsorg og faglighed, hvilket har været utrolig vigtigt for mig med det tema, jeg kom til hende med”

Charlotte:

“Jeg har gennem en længere periode gået i en gruppe for pårørende hos Jane. Det gav mig forståelse for min datters sygdom og indsigt i en verden, som jeg ikke kendte. Gruppeforløbet gav mig mod til at stå en meget svær tid i gennem og Jane gav mig redskaber til at gå fremtiden i møde med”

Anonym mor:

“Det går virkelig mærkbart bedre med vores datter. Der har været mange situationer hvor hun “havde mulighed” for at reagere med ordene: “Det er bare fordi, I ikke elsker mig” eller “Ingen elsker mig” mm. Men det har hun ikke gjort. Det virker som om, at hun hviler mere i sig selv og at den proces, du har sat gang i virkelig har hjulpet. Så tusind tak for det. Vi er begge overbeviste om, at det var, hvad hun havde behov for. Hvis jeg kunne ville jeg anbefale dig til alle, men vi har lovet vores datter, at disse oplevelser hos dig er vores hemmelighed.”

– Mor til en 7-årig datter, der ønsker at være anonym

Stine:

“Jeg vil gerne give dig en særlig tak, fordi du helt fra begyndelsen har fået mig til at føle mig godt tilpas. Jeg var, som du ved, temmelig skeptisk omkring det at blive en del af en gruppe men jeg har på intet tidspunkt følt mig utilpas eller synes det var ubehageligt på nogen måde. Tværtimod! Jeg har følt mig tryg og i gode og kompetente hænder hos dig. Jeg har allerede fra forsamtalen kunnet mærke, at du vidste, hvad du havde med at gøre og for mig er det virkelig afgørende! Derudover har du en enorm menneskelighed og hjertevarme, som har gjort, at jeg følte mig tryg til at åbne op, og jeg er blevet mødt i alle mine tanker. Samtidig har du sat lys på nogle ting i mig, som jeg ikke selv kunne få øje på – og det har ændret så meget for mig. Det kan være svært at beskrive, og egentlig kan jeg ikke sætte fingeren på noget specifikt. Men jeg har fået tankerne i en ny retning, og lært at se det hele lidt mere udefra – at have et nyt perspektiv og blive bevidst om, hvad der sker i mit sind og i min krop i forskellige situationer i mit liv. Jeg har følt mig utrolig godt taget imod af dig – du har på en klog og indsigtsfuld måde hjulpet mig til at tage fat på nogle store skygger i mit liv – og selvom jeg ikke er færdig med dem, langtfra! – og det bliver jeg nok heller aldrig helt, så har du lært mig at leve med dem på en ny måde, og det er jeg helt utrolig taknemmelig for! Jeg ønsker alt det bedste for dig – og glæder mig over alle de mennesker som vil finde hjælp, hvis de har mod til at komme til dig. Det er jeg meget, meget glad for, at jeg gjorde.”

– Stine, gruppemedlem (BED-gruppe)

Charnette:

“Jeg har haft så meget ud af at være i en gruppe. Jeg har fået øjnene op for rigtig mange trigger tanker og er blevet meget mere bevidst om at handle anderledes i mit liv. Jeg har haft min spiseforstyrrelse (tvangsoverspisning=BED) i rigtig mange år og er endelig begyndt at acceptere, hvor stor en kraft sygdommen har og har haft over mig. Men med denne accept er det også blevet muligt at ændre på mange ting i mit liv. Ved at gå i gruppe er jeg blevet meget klogere på mig selv og mine reaktionsmønstre. Jeg kan varmt anbefale at starte i gruppe med andre ligesindede og med en terapeut som Jane, der ved, hvad hun har med at gøre og som ikke er dømmende”

– Charnette, gruppemedlem (BED gruppe)