Psykoterapi

Individuel psykoterapi til børn, unge og voksne, der lider af spiseforstyrrelser og selvskade. Jeg rådgiver også par/forældre samt etablerer gruppeforløb i forhold til ovenstående.Jeg har skrevet en artikel om min behandling af spiseforstyrrelser og selvskade, som alle er meget velkomne til at læse, hvis I enten ringer eller sender mig en besked.

Angst & depression

Individuel psykoterapi til børn, unge og voksne der lider er angst og depression.

Udviklingssamtaler

Du behøver dog ikke at have terapeutisk eller traumatisk stof, som du har brug for at bearbejde for at have samtaler hos mig. Jeg tilbyder også udviklingssamtaler, som sigter på, at du kommer mere i kontakt med noget dybere og mere sandt i dig selv, hvor du lærer at give mere udtryk for din sårbarhed. Denne proces handler om at mærke, hvornår du er styret af ”gamle” uhensigtsmæssige personlighedsmønstre contra hvornår du handler ud fra et dybere og mere sandt sted i dig. Dette kan lyde nemt i teorien, men i praksis forholder det sig sådan, at mange mennesker hænger fast i en form for gentagelsestvang, der ikke er hjælpsom. Et eksempel kunne være, at vi som små fik meget kritik for dem, vi var. Måden vi overlevede dette på, kunne f.eks. være, at vi blev meget vrede og gik fra situationen, når det var muligt.

Kritikken var ikke berettiget, fordi den gik på vores personlighed og dermed var den heller ikke konstruktiv. Når man så som voksen i andre sammenhænge får kritik fra andre, som ER konstruktiv (hvilket jo er en kærlig handling, når det kommer fra det rigtige sted), så reagerer vi i situationen, som vi gjorde engang med vrede, fordi vores hjerne ikke kan skelne mellem fortid og nutid. Et sådant mønster er som regel ubevidst og der er udviklingssamtalen et fremragende redskab, hvor jeg bl.a. vil hjælpe dig med at få øje på din gentagelsestvang, som kan spænde ben for mange af dine relationer bl.a. et godt kærlighedsforhold. Gennem denne proces vil du erfare, at når du kan udtrykke din sårbarhed, så bliver du stærk og du vil også opleve, at denne sårbarhed skaber empati hos andre, hvilket igen fører til større grad af nærhed og forståelse i dit eget liv.

Mindfulness

Mindfulness vil indgå som en naturlig del i alle mine behandlinger og samtaler. Dels som en grundlæggende holdning til livet og dels med øvelser både under samtalerne samt øvelser mellem sessionerne, som kan støtte den proces der igangsættes. Helt kort fortalt handler mindfulness om at være fuldt opmærksom til stede i det enkelte øjeblik. Det vil sige, at være opmærksom på, hvad der sker i og omkring dig lige her og nu. Denne evne kræver bevidsthed, som jeg vil hjælpe dig med at træne.

Har du spørgsmål til hvad jeg ellers kan hjælpe dig med så kontakt mig her

Betaling

Du kan betale med mobilepay, kontant eller ved bankoverførsel til Sparekassen Kronjylland 6230 0012032900. Anfør venligst regningsnummer eller navn og dato.

En session varer 60 min. og koster 750 kr. Parterapi koster 950 kr. og varer 90 min. Gruppeterapi varer 2 timer og koster 300 kr. pr gang.
Foredrag koster 5000 kr. for 2 timer (inklusiv kørsel og forberedelsestid).

OBS!!!!Er du henvist fra egen læge til psykologsamtaler, kan du hos mig få samtalerne til 450 kr. pr. samtale. En rabat på 300 kr.

Vilkår og betingelser for afbud:
Afbud senest dagen før – send en sms eller mail. Ved senere afbud, eller manglende afbud, opkræves der fuld pris.